Scottish Fold Bakimi

Scottish Fold bakımı. Kulaklari ileri katlanmis yuvarlak gözlü acaip sirin bir kedi türü.

Scottish Fold Ozellikleri Ve Bakimini 7 Adimda Ogrenin Cats Cats And Kittens Munchkin Cat


Çok tatlı yavru bir kediVideoyu paylaşın sevgiyi paylaşın.

Scottish fold bakimi. Ne kadar buyurse buyusun bebek gibi gorunuyor bunlar bi de buda. Hiç kedi seven biri olmasanız bile sevimli yüzü diğer kedilerden farklı ses tonu cana yakınlığı ile sizi mest eder. Kediyi alıp adeta içinize koyasınız gelir.

Taranmaları kadar kıvrık kulaklarının temizliğine özen gösterilmelidir. Bakımlarının çok zor olmadığı ifade edilebilir. ScottishFold KediVideoları KediBakımıScottish Fold kedi türünün tarihçesi bu alt başlıkta belirttiğimiz gibi gerçekten kısa bir tarihçedir.

Ölü tüyleri temizlemek ve cilt yağlarını dağıtmak için her hafta Scottish Fold un tüylerini tarayın. Scottish Fold Özellikleri ve Bakımı. Scottish Fold 1960 yılların başlarında İskoçya da diğer kardeşleri düz kulaklı olmasına karşın bir mutasyon sonucu kıvrık kulaklı doğan yavru kediden üretilmiştir.

Diyebileceğiniz türden bir kedi cinsidir. Scottish fold cinsi kedi üretimindeki problemler nedeniyle sağlık problemleri olan bir ırktır. Scottish fold ve british shorthair yavru kedi bakımı scottish ve british kedi yavru bakımı 4k videomuzda scottish fold ve british shorthair kedilerinin yavru.

Bu ırk kedilerinde görülen hastalıklar olarak bu tür kedilerde bazı genetik ve fiziksel hastalıkların sık görüldüğü bilinir. Scottish Fold Longhair Irkı Bakımı Özellikleri Scottish Fold Longhair ırkı kedileryuvarlak ve yanak kısımlarına doğru genişleyen top biçiminde kafa yapılarına sahiptirler. Aynı ırk kedilerin birbirleriyle üremeleri çoğu zaman deformasyonlara neden olabilir Katlanmış kulak geninin her iki ebeveynden miras alan kıvrımların homozigot kıvrımlar doğuştan osteokondrodisplazi geliştirmesi olasıdır.

Scottish Fold iskoç Kedisi 1961 yılında İskoçya da William Ross adlı bir çiftçi tarafından keşfedilmiştir. Kedi cinsleri british shorthairle karistiriliyor en cok galiba arasinda kanimca en sirin en asik olunasi en isirilasi en sapsal suratli olanidir o ne guzellik o ne kulak bi kere. Kısa süre içerisinde popüler olan Scottish Fold Büyük Britanya kedi sevenler kulübünce kabul görmüştür.

Scottish Fold Bakımı Scottish fold bakımı Scottis fold bir kedi bu kadar güzel ve sevimli mi olur. Scottish fold kediler hakkında tüm bilgiler yeni kedi almak isteyenler izleyin küçük belgesel videomuzda scottish fold kedi meraklı dostlarımıza kediler hak. Scottish Fold Bakımı ile ilgileniyorsanız bilmeniz gereken bu ırk kedilerin genetik hastalıklara yatkın olduğudur.

Artık bu kanalın prensesi kendileri. Düz kulaklı bir kedi tarafından dünyaya gelen Scottish Fold kedisinin babası bilinmeyen bir ırktır. Laboratuvar kedisi olarakta bilinir.

İskoç Kedileri diğer bazı ırklara göre az tüy döken kedilerdir. Scottish fold cinsi yeni kedim Çileki sizlerle tanıştırdım. Haftada bir bir fırça ile tarayarak ona hem masaj keyfi yaşatabilir hemde tüy dökümü en aza indirgeyebilirsiniz.

Scottish Fold Bakımı Nasıl Yapılmalı. Kıvrım katlarının arasında kir birikmesi ve bu kirlerin temizlenmemesi enfeksiyon oluşumunu tetikleyebilir. Uzun tüylü bir folda tüy karışıklıklarının olmamasını sağlamak için haftada birkaç kez bakım yapılması gerekebilir.

Scottish fold bakımında tüyleri taramak çok önemlidir.

Pasa Profil Sayfasi 118 Petozel Com Scottish Fold Kedi Adlar


Scottish Fold


Scottish Fold Kedi Ozellikleri Bakimi Cat Scottish Fold Scottish Fold Kittens Beautiful Cats


Scottish Fold Cinsi Kedi Ozellikleri Ve Bakimi Schottische Faltohrkatze Katzen Katzenbabys


Pin By Cinskedilercom Kediler On Kedi Scottish Fold Kittens Cat Breeds Scottish Fold


Scottish Fold Kedisi Ozellikleri Ve Bakimi Scottish Fold Races De Chats Chats Gris


Kisa Tuylu Kedilerde Tuy Bakimi Cat Scottish Fold Scottish Fold Kittens Scottish Fold


Scottish Fold Ozellikleri Ve Bakimini 7 Adimda Ogrenin Fourrure De Chat Chats Et Chatons Animales


Scottish Folds Scottish Fold Kedi Iskoclar


Scottish Fold Ozellikleri Ve Bakimini 7 Adimda Ogrenin Cat Scottish Fold Scottish Fold Cat Breeds


Scottish Fold Ozellikleri Scottish Fold Kedi Bakken


Scottish Fold Panosundaki Pin


Scottish Fold Sevimli Kedi Yavrulari Sevimli Hayvan Yavrulari Sevimli Kediler


Scottish Fold Altin Ticked Rengi Scottish Fold Kedi Komik Hayvan


Scottish Fold Scottish Fold Kedi Fotografcilik


175 Grey Cat Names An Awesome List For Naming Your Cat In 2021 Cat Scottish Fold Scottish Fold Kittens Grey Cats


Blue Scottish Fold Female Scottish Fold Scottish Fold Kittens Komik Hayvan Videolari


Sometimes You Have To Be Social Even When You Don T Feel Like It Here S How Scottish Fold Kittens Cats Scottish Fold


Funny Cats Hayvanlar



0 Response to "Scottish Fold Bakimi"

Posting Komentar

Serengeti National Park Kilimanjaro

As most safaris and transfer flights to Serengeti National Park start from the town of Arusha the best way to get to the Serengeti is to fl...